Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Pukkelpop 2023: Shit Happens – DSSV-TRANSPO DANIELS ruimt het op

Pukkelpop 2023: Shit Happens – DSSV-TRANSPO DANIELS ruimt het op

Wanneer je een festival zoals Pukkelpop organiseert, met 60.000 feestgangers die dagelijks een hoop bagger doorspoelen op de weide, dan wil je niet dat ze (letterlijk) in de shit zitten. En daarvoor rekent de organisatie jaarlijks op de expertise van DSSV-Transpo Daniëls.

Met meer dan 50 jaar ervaring in rioolbeheer, reiniging en het vervoer van vloeibaar afval, zijn we trots op onze langdurige samenwerking met Pukkelpop. Jens Jouck, van DSSV-Transpo Daniëls, licht toe: “Voor Pukkelpop hebben we niet alleen gezorgd voor de reiniging, maar ook voor de inzameling van toiletafval. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.”

 

Waarom kiezen grote evenementen zoals Pukkelpop voor DSSV-Transpo Daniëls?

Dus waarom kiest een mastodont als Pukkelpop voor ons? Omdat wanneer het feestje ‘shit-faced’ gaat, DSSV-Transpo Daniëls de superhelden zijn die de dag redden! Wij hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van onberispelijke services, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Ook vermijden dat je in de shit komt?

Voor bedrijven en evenementen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner in rioolbeheer, reiniging en vloeibaar tanktransport, biedt DSSV – Transpo Daniëls ongeëvenaarde expertise. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Lees het volledige artikel van Made In Limburg op: https://www.made-in.be/?p=510772