Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Familiebedrijf met een sterke geschiedenis én een klare kijk op de toekomst

Van bij het begin maakte DSSV – Transpo Daniëls het verschil door al het materiaal, de voertuigen en de mensen zelf in huis te halen. Daardoor zijn we quasi onafhankelijk van onderaannemers waardoor we zelf baas zijn over de planning en de timing. Dankzij de combinatie van ervaring en hoogwaardige machines waarborgen wij effectief een prijs-kwaliteit dienstverlening.

Geëngageerde inzet

De cleaning & waste service die we u leveren is een combinatie van:

Klanttevredenheid

Flexibiliteit

Innovatie

Milieuzorg

Kwaliteit

Veiligheid

Juiste (prijs)inschatting

Neemt u contact op voor een opdracht? Dan stellen wij meteen de juiste vragen om een helder beeld te krijgen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak en een bijbehorende prijsindicatie op. Die is meteen zo realistisch mogelijk. Dat voorkomt meerkosten tijdens de uitvoering of onhaalbare deadlines. In tegendeel, onze heldere prijs is vooraf bekend en die verandert niet.

Mijlpalen in 50 jaar bedrijfsgeschiedenis: van schoorsteenveger tot ervaren industriële cleaner, rioolexpert en inzamelaar en vervoerder van vloeibaar afval

Door kort op de bal te spelen, voortdurend te innoveren en voluit in te zetten op planning, maken DSSV en Transpo Daniëls het verschil. Die betrouwbaarheid is al meer dan 50 jaar de rode draad door de bedrijfsgeschiedenis.