Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Rioolreiniging & ruiming- en ontstoppingsdienst

Voor de rioolbeheerders in Vlaanderen en naburige regio’s voert DSSV uiteenlopende opdrachten uit. Daarmee bouwen we nog elke dag verder aan onze jarenlange ervaring in rioolreiniging en rioolontstoppingen. Daarmee wonnen we het vertrouwen van netwerkbeheerders zoals Aquafin en Fluvius. Maar ook van een hele reeks bekende aannemers zoals Willemen, Kumpen, Besix, Democo, Gemoco, Stadsbader, Hoogmartens; Adams, Dries Peeters, Deckx, enz. Diezelfde expertise zetten we ook graag voor u in.

Totaalpakket gaat verder dan rioolreiniging

DSSV biedt u een totaalpakket voor uw project: we hebben alle mensen en machines in huis voor de rioolreiniging, inspectie, renovatie en oplevering. Bespaar u het intensief rondbellen: wij zorgen ervoor dat u de riolering in topconditie oplevert. Daarnaast beschikken wij over een door de BELAC geaccrediteerd inspectielabo.

Efficiënte en milieubewuste rioolreiniging

DSSV investeert voortdurend in nieuwe machines en een verscheiden wagenpark om verschillende rioolgroottes en -lengtes te reinigen. De milieubewuste recycler combi-wagens onttrekken water aan het opgezogen slib. Dat hergebruiken ze als spuitwater. Hierdoor kunnen onze wagens onafgebroken rioleringen reinigen zonder tussenstop om te lossen of spuitwater bij te vullen. Daarnaast vertrekken onze voertuigen ‘s morgens met een volledige watertank die gevuld is geworden met opgevangen hemelwater op onze bedrijfszetel.

Ruimen/reinigen van open grachten, pompputten, pompstations, …
Voor elk soort van waterproductieinstallatie beschikken wij over het juiste type van combiwagen.

Specialisaties

Wanneer we over “rioolreiniging spreken”, spreken wij bij DSSV over een expertise in de reiniging van:

Altijd het juiste materiaal

Het DSSV-wagenpark is zo divers dat een volledige oplijsting ons veel te ver zou leiden. Maar een aantal specifieke referenties tonen aan dat we voor elke opdracht het juiste materiaal kunnen inzetten:

Rioleringswerken: rioolslib

De recycler combiwagen is tegelijk extra milieuvriendelijk: ze recycleren water uit het opgezogen slib. In overleg stockeren we het slib op de werf of we voeren het af naar een erkende verwerkin­gslocatie.

Rioleringswerken: kolkenreiniging

Door straat- en trottoirkolken regelmatig te reinigen voorkomt u wateroverlast. Na een visuele en manuele inspectie van alle kolken, gaan onze chauffeur en putzuigbediende aan de slag. Tijdens hun reiniging, registreert de bemanning eventuele defecten en belemmeringen aan een straatkolk. Die kunnen we herstellen om het stelsel in topconditie te houden.

Rioleringswerken: grond- en rioleringsplan

Voor een efficiënt onderhoud hebt u een up-to-date rioolplan nodig. Want dat helpt om verstoppingen adequaat op te sporen en calamiteiten te voorkomen. Via de geautomatiseerde camerarobot controleren we de bestaande situatie. Die verwerken we in uw nieuwe ‘as built’-plan.

Relevante referenties

Referenties voor
rioolreiniging en ontstoppingsdienst

DSSV - troeven

We staan altijd klaar voor u: 7/7 – 24/24 service — geen sluitingsdagen, geen kerst, geen bouwverlof, geen oud-nieuw

Topkwaliteit: up-to-date met duurzame en efficiënte technieken

Minder hinder: gaan tot het uiterste om vuil en overlast te minimaliseren

Professioneel: al 50 jaar ervaring + moderne technieken

Volledige ontzorging tot én met de oplevering