Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Tanktransport en kiptransport voor gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval

In de schoot van onze ruim- en reinigingsactiviteiten, startten we in 1990 een nieuwe bedrijfsafdeling op onder de naam Transpo Daniëls. Intussen staan er 15 tankopleggers van 30m³ voor u klaar. Dankzij hun lobben- of vacuümpomp laden en lossen ze zelfstandig (niet-)ADR-vloeistoffen. Met onze (inter)nationale vergunningen en jarenlange ervaring zijn we uw efficiënte inzamelaar en transporteur vanuit of naar België — op basis van vaste contracten, flexibele planningen en een 24/24 bereikbaarheid.

Tanktransport inclusief verwerking

Dreigt uw productie stil te vallen door een overvolle waterzuivering? Of wenst u een (onbestemd) product af te voeren? Dan heeft Transpo Daniëls de juiste mensen, tankwagens en vergunningen om de afvalstoffen in te zamelen en af te voeren. We hebben al heel uiteenlopende tanktransport-opdrachten succesvol uitgevoerd. Die ervaring zetten we graag in om uw uitdaging aan te pakken.

Internationale certificeringen

Transpo Daniëls heeft verschillende certificeringen en accreditaties voor tanktransport:

Referenties voor
Transpo Daniëls

Kiptransport

Naast het tanktransport van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval, beschikken wij ook over een kiptransportafdeling voor het transport van:

Transpo Daniëls - troeven

We staan altijd klaar voor u: 7/7 – 24/24 service

Topkwaliteit: up-to-date met duurzame en efficiënte technieken

Grote capaciteit en moduleerbare oplossing

Professioneel: al 30 jaar ervaring + moderne technieken

Volledige ontzorging

Tevreden klanten over tanktransport