Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Riolering: aanleg, renovatie, herstel

Het rioolonderhoud en beheer is een vak apart, de expertise is meestal niet in eigen organisatie voorhanden. Wanneer een probleem boven de grond komt is het vaak al te laat. Goed uitgevoerde rioleringswerken, structureel onderhoud en proactief beheer geven zekerheid over de continuïteit en betrouwbaarheid. Daarbij is die aanpak kostenefficiënter dan ad hoc-problemen oplossen.

Alle rioleringswerken zijn uniek

Gaat het over aanleg, renovatie of plaatselijke herstelling? En is een open-sleuf-techniek haalbaar of gaan we bovengronds aan de slag? Elke aanleg of renovatie is uniek: op basis van de reële uitgangspunten bepalen we de efficiëntste aanpak op basis van verschillende technieken die we volledig ‘inhouse’ kunnen uitvoeren:

Zorgeloze rioleringswerken

Als klant behoudt u de regie, terwijl wij het structurele onderhoud en herstel overnemen. Zo voorkomt u calamiteiten met de bijbehorende overlast en vermijdbare kosten. Op maat van uw gemeente of bedrijf ontwikkelen wij een proactief plan voor een optimaal werkend rioolstelsel en afvalwatercircuit.

Heldere communicatie over rioleringswerken

De projectleider is uw aanspreekpunt over:

Referenties voor riolering:
aanleg, renovatie, herstel

DSSV - troeven

We staan altijd klaar voor u: 7/7 – 24/24 service

Topkwaliteit: up-to-date met duurzame en efficiënte technieken
Minder hinder: gaan tot het uiterste om vuil en overlast te minimaliseren
Professioneel: al 50 jaar ervaring + moderne technieken

Volledige ontzorging