Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Sanering en buitendienststelling mazouttanks

Uw mazouttank laten saneren of verwijderen, is een slimme beslissing. Want de overheid hanteert een strenge regelgeving met belangrijke verplichtingen. De regels zijn afhankelijk van het doel waarvoor de stookolietank gebruikt wordt en de grootte en de plaats van de tank. Er zijn verschillende soorten liggingen van de tank (een ‘ondergrondse’ tank is volledig ingegraven in de grond, een tank in een kelder, een bijbouw, een garage worden dus als ‘bovengronds’ beschouwd). Een stookolietank mag alleen stookolie bevatten , ook wel gasolie, mazout of huisbrandolie genoemd. Laat uw mazouttank buitendienststellen door een gespecialiseerde firma (als DSSV) die de werken uitvoeren volgens de regels van de kunst en met afgifte van de benodigde attesten.

Waarom mazouttank verwijderen of saneren?

Juiste machines voor specifieke oplossing

Door de juiste vragen aan de telefoon te stellen, ter plekke te komen kijken of via foto’s die u doorstuurt, bepalen we het beste plan van aanpak. Na de betaling van de factuur voor de uitgevoerde werken, bezorgen wij jullie het nodige attest.

Spill of lek in uw mazouttank?

Bij een spill of een lek in uw mazouttank, helpen wij u verder door de bruikbare mazout over te pompen en te stockeren in een tijdelijke oplossing tot de tank vernieuwd is. Tegelijk kunnen we ook voorzien in de reinigingswerken die gepaard gaan met dit lek of deze spill.

Water in uw
mazouttank?

Onze reinigers komen langs met een meetsysteem om in te schatten hoe hoog het water staat. Vervolgens onttrekken we het water onder de mazout uit. Daarbij blijft de mazout zonder complicaties in de tank.

Bereken uw prijs

DSSV zorgt voor een duurzame oplossing voor uw mazouttank:

Onder andere op basis van de ligging van de tank bekijken we wat de efficiëntste manier van sanering zal zijn. Wenst u daarvoor iemand van DSSV ter plaatse? Vul uw gegevens in en wij contacteren u om een afspraak te maken.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

DSSV - troeven

Vakkundig mazouttank verwijderen of saneren

Volledig volgens de wettelijke bepalingen mét attest

Transparante offerte

Professioneel: al 50 jaar ervaring + moderne technieken

Eigen, opgeleide tankkeurder in huis

Tevreden klanten die een mazouttank lieten verwijderen