Noodgeval? Bel 24/7 naar onze wachtdienst: 0470 700 600

Industriële ruim- en reinigingswerken

In een industriële omgeving is het onderhoud van de infrastructuur cruciaal met het oog op het waarborgen van de operationele werking van de industriële productieprocessen. Daarnaast treden er in die industriële productieomgevingen vaak calamiteiten op die maken dat op zeer korte termijn dient geschakeld te worden. DSSV-TRANSPO DANIELS beschikt over een divers wagenpark voor industriële reiniging en ruiming van deze productie-omgevingen. Onze ervaren medewerkers hebben intussen zo ongeveer alles meegemaakt. Vanuit die brede ervaring kunnen ze ook bij u snel de juiste oplossing bieden bij een acute of een vooraf geplande interventie. Bij DSSV-TRANSPO DANIELS zijn wij zeer planmatig gericht: we focussen altijd op een kwaliteitsvolle oplossing voor uw project.

Efficiënte oplossing en heldere communicatie

De ervaring van de DSSV-medewerkers is het grootste kapitaal. Want alleen dankzij een doordacht plan kunnen onze moderne machines maximaal renderen. Daarom starten we elke acute of aangekondigde opdracht met een intens overleg om het beste plan van aanpak te bepalen. Daarbij krijgt u bij DSSV nog meer voordelen:

Industriële reiniging bij volledige shutdowns

Met de juiste ruim- en reinigingswagens beginnen we aan gedeeltelijke of volledige shutdowns van productieruimtes, reactoren of silo’s. We hebben de juiste machines om ook in de kleine, moeilijk te betreden ruimtes veilig te werken: alle medewerkers hebben een VCA-attest en ‘betreden besloten ruimten’-certificaat. Zo bent u zeker dat we de opdracht grondig en alert aanpakken.

Gecertificeerde industriële ruim- en reinigingsdienstverlener voor al uw opdrachten

DSSV-TRANSPO DANIELS  is VCA**-, ISO 9001- en ISO 17025-gecertificeerd. Zo hebben we duurzame oplossingen voor uw industriële ruim- en reinigingswerken waarbij het kwaliteits- en veiligheidssysteem hoog in het vaandel wordt gedragen bij de uitvoering van onze dienstverlening bij:

Veegwerken

Voor, tijdens en na een wegenisproject helpen veegwerken om efficiënter aan de slag te gaan of het project gebruiksklaar op te leveren. Maar ook na overstromingen met modderophoping of een industriële spill zijn veegwerken nodig. Wij voorzien uw veeg- en schrobwerken aan de hand van een borstelveegwagen.

Referenties voor
industriële ruim- en reinigingswerken

DSSV - troeven

We staan altijd klaar voor u: 7/7 – 24/24 service

Topkwaliteit: up-to-date met duurzame en efficiënte technieken

Op het juiste moment paraat met een relevant plan van aanpak

Professioneel: al 50 jaar ervaring + moderne technieken

Volledige ontzorging

Welopgeleid personeel in eigen loondienst

Tevreden klanten over chemische reiniging